TRAFİK KAZASI 6 YARALI

Bilecik yeni otogar mevkii Eskişehir İstanbul karayolu üzerinde kamyon ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

17 Ağustos 2015 Pazartesi 17:42
5386 Okunma
TRAFİK KAZASI 6 YARALI
banner15

 Bilecik yeni otogar mevkii Eskişehir İstanbul karayolu üzerinde kamyon ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

 

 

Edinilen bilgiye göre Bozüyük istikametinden İstanbul’a gitmekte olan İsmail Cinpolat idaresindeki 11 UC 772 plakalı kamyon yolda başka bir aracın düşürdüğü lastiğe vurarak aracını sağa çekti. Bu sırada aracında hasar olup olmadığını tespit etmek için aracından indi.

 

 

O sırada aynı istikametten gelen Duran Tekkök idaresindeki 32 DT 680 plakalı içerisinde boya ve tiner bulunan transporttur minibüs kamyonun sağ tarafına çarparak şarampole devrildi. Çarpmanın etkisiyle kazada minibüs içerisinde bulunan yaralılar Abdülkadir Türk, Suat Maraç, Mustafa Toklu, Duran Tekkök, İsmail Ülker, Mehmet Kaya  olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

 

2 yaralının durumlarının ağır olduğu ve diğer 4 yaralının iyi olduğu belirtilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde AFAD, NAK , UMKE, BİLECİK ZABITASI, BİLECİK İTFAİYESİ’de 112 sağlık ekipleri görevlilerine yardım etti. 

 

Son Güncelleme: 17.08.2015 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle