TOMRUĞUN ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBETTİ

Bilecik'te tomruğun altında kalan 60 yaşındaki adam feci şekilde hayatını kaybetti.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
21 Mayıs 2020 Perşembe 15:40
1818 Okunma
TOMRUĞUN ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBETTİ

Bilecik'te tomruğun altında kalan 60 yaşındaki adam feci şekilde hayatını kaybetti.

Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Muratdere köyü Sofular mevkiinde ormanlık alanda ağaç kesimi sonrası oluşan tomruklar bir bölgede toplandı. Bu esnada tomruk kesimi yapan Nizamettin Baltacı (60) bir tomruğun altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti. Baltacı'nın cansız bedeni olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Bozüyük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Nizamettin Baltacı ve arkadaşlarının Muratdere Köyü Kalkınma Kooperatifi adına tomruk kesimi yaptığı öğrenildi.

  Geriye son paylaşımı kaldı

  Nizamettin Baltacı’dan geriye, arkadaşlarıyla birlikte çektirdiği ve ‘Virüse yakalanmamanın çaresi ormana çıkmak. Yeni çalışma sezonumuz. Kazasız belasız inşallah’ notuyla paylaştığı fotoğraf kaldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle