TİCARİ TAKSİYLE KAMYON ÇARPIŞTI: 3 YARALI

Bilecik'te, ticari taksiyle kamyonun çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

16 Şubat 2015 Pazartesi 12:00
5699 Okunma
TİCARİ TAKSİYLE KAMYON ÇARPIŞTI: 3 YARALI

Bilecik'te, ticari taksiyle kamyonun çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Bilecik’ten aldığı 2 yolcu ile Bursa'nın Yenişehir ilçesi istikametine doğru yola çıkan Nabi O. idaresindeki 11 DA 095 plakalı ticari taksi ile Osmaneli'nden Bilecik istikametine gitmekte olan Süleyman S. idaresindeki 11 AE 437 plakalı kamyon Bursa yol ayrımı kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile ticari taksi şoförü ile takside bulunan Hatice A. ve kızı Aynur T. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla götürüldükleri Bilecik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

 

  Kaza sonrası olayı anlatan kamyon şoförü Süleyman S. “Birden yola çıktılar fren sıkmama rağmen çarptım” ifadelerini kullanırken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

 

,

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 16.02.2015 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle