TARİHİ OPERASYONDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Bilecik'te, değeri 350 bin TL'yi bulanan 1 kilo metamfetamin maddesi ele yakalan iki kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

11 Temmuz 2020 Cumartesi 12:32
931 Okunma
TARİHİ OPERASYONDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI
banner15

 Bilecik'te, değeri 350 bin TL'yi bulanan 1 kilo metamfetamin maddesi ele yakalan iki kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


  Alınan bilgilere göre; Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Bilecik D-650 karayolu Bilecik Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü karşısındaki uygulamada, Bozüyük ilçesine giden bir motosiklet durduruldu. 

Motosiklet üzerinde bulunan biri sürücü 2 kişinin üzerinde yapılan arama değeri 350 bin TL'yi bulan 1 kilo 11 gram metamfetamin maddesi, 2 adet tabanca, 3 adet şarjöre basılı toplamda 30 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan A.Y. ve C.Y. isimli şahıslar haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” ve “Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanuna Muhalefet” suçlarından yasal işlem yapılarak Bilecik Adliye Sarayı sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Bilecik M Tipi Kapalı Cezaeevine gönderildi.

Son Güncelleme: 11.07.2020 12:50
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle