SURİYELİLER BİLECİK’İN HUZURU KAÇIRDI

Bilecik'te bir düğünde yabancı uyruklu gençlerle Türk gençleri arasında çıktığı iddia edilen kavgada, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

10 Temmuz 2016 Pazar 06:17
2778 Okunma
SURİYELİLER BİLECİK’İN HUZURU KAÇIRDI

  Bilecik'te bir düğünde yabancı uyruklu gençlerle Türk gençleri arasında çıktığı iddia edilen kavgada,  bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.  

 

 

  İddialara göre; İsmetpaşa Mahallesi Devedağı mevkinde bir parkta düğün esnasında nedeni öğrenilemeyen bir sebepten dolayı Türk gençler ile Suriyelileri olduğu iddia edilen kişiler arasında gerginlik yaşandı.

 

 

 Bu olay sonrası düğünde bulunan 50’ye yakın genç sokak arasında Suriyeli aramaya başladılar. Onlarca genç mahalle aralarında kavga ettiği iddia edilen Suriyelileri ararken, polisin erken davranması olayı büyümeden önledi.

 

 

  Öte yandan, geçtiğimiz günlerde de bir kına gecesinde bu tür bir olay yaşanmıştı.

 

Son Güncelleme: 10.07.2016 06:17
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSURİYEKAVGA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle