SOSYAL MEDYA OPERASYONU

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde sosyal paylaşım sitesi üzerinden terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan ve övücü paylaşımlarda bulunan bir kişi düzenlenen operasyonla yakalandı.

21 Eylül 2017 Perşembe 15:05
2389 Okunma
SOSYAL MEDYA OPERASYONU

  Bilecik’in Bozüyük ilçesinde sosyal paylaşım sitesi üzerinden terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan ve övücü paylaşımlarda bulunan bir kişi düzenlenen operasyonla yakalandı

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Yediler Mahallesi İçköy mevkiinde Bilecik İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda sosyal paylaşım sitesi üzerinden terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan ve övücü paylaşımlarda bulunan T.İ. isimli şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen T.İ. ifadesinin alınmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 21.09.2017 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baba hakkı 2017-12-27 14:39:18

buda serbest ille adammı öldürmesi lazım hainin

banner22

resim yükleresim yükle