ŞOFÖRÜN UYANIKLIĞI TIR'IN ALEV ALMASINA ENGEL OLDU

Bilecik'te seyir halinde bir TIR’ın dorsesi alev alarak yandı.

14 Temmuz 2015 Salı 12:57
1378 Okunma
ŞOFÖRÜN UYANIKLIĞI TIR'IN ALEV ALMASINA ENGEL OLDU

 Bilecik'te seyir halinde bir TIR’ın dorsesi alev alarak yandı.

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Hüseyin A. yönetimindeki 34 KC 4459 plakalı TIR, Eskişehir’in İnönü ilçesinde motor yükleyerek Kocaeli'nin Gölcük ilçesine gitmek üzere yola çıktı. Bilecik Ertuğrulgazi tüneli içinde arkasında bulunan dorseden duman çıktığını fark eden TIR sürücüsü daha büyük kazaya sebep olmamak için tünelden çıkıp aracını durdurdu.

 

 

Bu sırada yanan alevlerin büyümesini önlemek için Bilecik Belediyesi itfaiye ekipleri ve çevre ilçelerin itfaiye ekiplerini aradı. Olay yerine gelen Bilecik Belediyesine ait itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak soğutma çalışmaları başlattı. Olay yerine destek amaçlı çağrılan ilçe itfaiye ekiplerinin müdahale yapmasına gerek kalmadı.

 

 

  Olay yerinde bulunan ve yaşananları anlatan TIR şoförü Hüseyin A., dorsede bulunan motorlardan duman çıktığını belirterek, “Dumanların çıktığını tünelin içindeyken fark ettim. Daha büyük kazalara sebep olmamak için tünelden çıkıp hemen TIR’ı durdurdum. Ben hemen Bilecik itfaiye ekipleri ve ilçe itfaiye ekiplerini aradım” dedi.

 

 

  İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını bitirdikten sonra olay yerinden ayrılırken, trafik ekipleri olayla ilgili tutanak tuttu.

Son Güncelleme: 14.07.2015 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle