SIVA YAPARKEN DENGESİNİ KAYBEDEREK 2 METRE YÜKSEKLİK DÜŞTÜ

Bilecik’te bir inşaatta sıva yapan işçi, iskeleden dengesinin kaybetmesi sonucu 2 metre yükseklikten düşerek yaralandı.

23 Ekim 2015 Cuma 06:31
2530 Okunma
SIVA YAPARKEN DENGESİNİ KAYBEDEREK 2 METRE YÜKSEKLİK DÜŞTÜ

  Bilecik’te bir inşaatta sıva yapan işçi, iskeleden dengesinin kaybetmesi sonucu 2 metre yükseklikten  düşerek yaralandı.  

 

 

  Bilecik merkez İsmetpaşa Mahallesi Rasimbey Caddesi üzerinde bir inşaatta sıva işlemi yapan işçi Muhammet Anık, çıktığı iskeleden dengesini kaybederek 2 metre yükseklikten yere düştü. Mesafenin kısa olması ve işçinin olası bir felaketten önlerken, dengesiz düşmesi ise işçinin yaralanmasına neden oldu.

 

 

 İnşaattaki diğer işçiler, Muhammet Anık’ı yardım sesinin duymaları üzerine hemen olay yerine koştular. Yerde kanlar içinde Anık’ı gören arkadaşları durumu 112 ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen ekipler, yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak, Bilecik Devlet Hastanesine kaldırdılar.

 

 

  Yaralının sağlık durumu iyi olduğu bildirilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 23.10.2015 06:31
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKazaİnşaat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle