SEVEN PASAJINDA KARAR DEĞİŞTİ, KAT KARŞILIĞINDA İHALEYE VERİLECEK

Bilecik Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın başkanlığında gerçekleştiriliyor.

07 Şubat 2017 Salı 16:44
3658 Okunma
SEVEN PASAJINDA KARAR DEĞİŞTİ, KAT KARŞILIĞINDA İHALEYE VERİLECEK

 Bilecik Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın başkanlığında gerçekleştiriliyor.

 

 

 Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantının üçüncü gündem maddesi olan mülkiyeti belediye ait Bilecik Merkez, İstiklal Mahallesi, Alirıza Özkay Caddesi, üzerinde bulunan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı olarak isimlendirilen eski adı (Seven Çarşısı)'nın taşınmaz üzerine alışveriş merkezi inşaat yapım projesi uygulaması konusunun görüşülmesi. 

 

 

Kat karşılığından ihaleye çıkacak

 

 Bu gündem maddesinde Başkan Selim Yağcı, 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı yapılacak otopark ve ticaret merkezi için meclisten ihaleye vermek için yetki isteyerek, “Biz burayı kendimiz yapacaktık ama ihaleye vermeyi uygun gördük. Buranın proje bedeli tahmini 15-20 milyon olarak ön görüldü. Burayı kat karşılığında ihaleye çıkarmayı düşünüyoruz. Meclisten yetki istiyoruz” dedi.

 

 

"Hani belediye yapacaktı"

 

 MHP Belediye Meclis Üyeleri ise; Selim Yağcı’ya o alanı yıkarken yerine belediye yapacak diye bir açıklama yaptınız demesi üzerine, Başkan Yağcı, “Burayı tek hamlede yaptırma gücümüz yok” dedi. Bu gündem maddesinde MHP, CHP ve Bağımsız üyelerinin “Ret” oyuna karşın Ak Partili üyelerin “Kabul” oyuyla oy çokluğu ile kat karşılığında ihaleye çıkmasını kararlaştırıldı.


Son Güncelleme: 07.02.2017 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle