POLİSLERİ PEŞİNDEN KOŞTURAN ŞAHIS, “ELİMDE BIÇAK VAR” DİYE BAĞIRDI VE...

Bilecik'te polisin elinden kaçan şahıs tüm ekipleri seferber etti.

07 Şubat 2015 Cumartesi 09:14
3803 Okunma
POLİSLERİ PEŞİNDEN KOŞTURAN ŞAHIS, “ELİMDE BIÇAK VAR” DİYE BAĞIRDI VE...
banner15

 Bilecik'te polisin elinden kaçan şahıs tüm ekipleri seferber etti.

 

 

Edinilin bilgiye göre, Bilecik merkeze bağlı İstiklal Mahallesi Akmescit caddesi üzerinde polis ekipleri şüpheli hareketleri sergileyen E.Z (17)’ye kimlik sorgulamak istedi. Bunun üzerine kimlik sorgulama yapmak isteyen ekiplerin elinden kaçan E.Z. ortadan kayboldu.

 

 

Bunun üzerine olay yerine sevk edilen tüm birimler kaçan E.Z. yakalamak için cadde üzerindeki tüm alanları ellerindeki fenerler ile aradılar. Polislerden kaçan E.Z. aynı cadde üzerinde bulunan tek bir evin çatısına çıktı.

 

 

Burada polislere “Elimde bıçak var gelmeyin” şeklinde bağırdı. Evin etrafını saran polis ekipleri çatıda bulunan E.Z çatıdan indirerek çocuk polisi tarafından ekip otosu ile Çarşı Polis Merkezine götürüldü.

 

 

Ayrıca E.Z’nin birkaç suçtan aranması olduğu için polislerden kaçtığı belirtilerek, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

 

Son Güncelleme: 07.02.2015 09:14
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPolisBıçakTAKİP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle