PKK SEMPATİZANI ŞAHIS TUTUKLANDI

Bilecik’in Bozüyük İlçesinde PKK Terör Örgütü sempatizanı bir şahıs tutuklandı.

09 Aralık 2016 Cuma 15:07
2986 Okunma
PKK SEMPATİZANI ŞAHIS TUTUKLANDI

Bilecik’in Bozüyük İlçesinde PKK Terör Örgütü sempatizanı bir şahıs tutuklandı

 

 

  Bozüyük Yediler Mahallesinde ikamet eden C.Ş. isimli şahsın sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabı üzerinden PKK Terör Örgütünü övücü paylaşımlarda bulunduğu tespit edildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şahsın evinde ve eklentilerinde arama yapılmasının ardından C.Ş. isimli şahıs gözaltına alındı. Şahıs sevk edildiği Bozüyük Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

  “Kaçak tütün mamulü ihbarı”

 

 

  Bilecik’in Vezirhan Beldesinde, H.S. isimli ve K.G. isimli şahıslara ait dükkanlarda bandrolsüz kaçak tütün mamulü satışı yapıldığı ihbarı edildi. İhbar üzerine Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile şüphelilerin iş yerlerinde arama yapıldı. Yapılan aramada, satışı yapıldığı tespit edilen bandrolsüz ve kaçak tütün ürünlerine el konuldu. Şüpheliler H.S. ve K.G. ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 09.12.2016 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle