ÖYLE BİR ŞİDDETLİ ÇARPTI Kİ !

Bilecik'te kontrol çıkan tırın dorsesi karşı yönden gelen tırın kupasına çarptı, kazada 1 kişi yaralandı.

14 Mart 2018 Çarşamba 19:24
3369 Okunma
ÖYLE BİR ŞİDDETLİ ÇARPTI Kİ !
banner15

Bilecik'te kontrol çıkan tırın dorsesi karşı yönden gelen tırın kupasına çarptı, kazada 1 kişi yaralandı.


  Alınan bilgilere göre, Bilecik istikametten Osmaneli yönüne gitmekte olan Emrah Uyguner yönetimindeki 01 UN 572 plakalı tır, iddialara göre havanın yağışlı olması sebebiyle Gülümbe rampalarında kaymaya başladı.

 Kayan tır yan dönerken dorsesi karşı istikametten gelen ve şeridinde olan Mehmet Baş yönetimindeki 11EN 446 plakalı tırın kupasına çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle 11EN 446 plakalı tırın sürücüsü Mehmet Baş yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Bilecik Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Jandarma ve bölge trafik ekipleri kaza yerinde geniş çaplı önlem aldı.


  Öte yandan Bilecik-Osmaneli karayolu tek şeritten ilerlerken, kullanılmaz hale gelen tırın çekici yardımıyla çekilmesiyle 1 saat sonra trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 15.03.2018 17:47
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle