OTOMOBİL YOL KENARINDAKİ SU TAHLİYE KANALINA DEVRİLDİ

Bilecik'te kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çarparak yol kenarındaki su tahliye kanalına devrildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Haziran 2021 Salı 13:30
881 Okunma
OTOMOBİL YOL KENARINDAKİ SU TAHLİYE KANALINA DEVRİLDİ
banner15

Bilecik'te kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çarparak yol kenarındaki su tahliye kanalına devrildi.


Alınan bilgiye göre, Bilecik kent merkezinden istasyon mahallesine seyir halinde bulunan 11 DA 129 plakalı otomobil, Osmangazi Mahallesi TOKİ kavşağında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak sulama kanalına devrildi. Meydana gelen kaza sonucu yaralanan olmazken, araç çekici vasıtasıyla bulunduğu yerden çıkartıldı.



"İlk kaza değil"
Söz konusu bölgede onlarca kazanın meydana geldiği bilinirken, bazı vatandaşlar yolda eğim hatası olduğunu ve sürücülerin direksiyon hakimiyetlerini kaybederek kaza yaptıklarını, bazı vatandaşlar ise sürücülerin viraja hızlı geldiklerini ve kazanın bu yüzden kaçınılmaz olduğunu savunuyorlar.


Son olarak vatandaşlar, söz konusu bölgede uyarı levhalarının artırılmasını ve onlarca kazanın meydana geldiği kavşakta yol düzenleme çalışması yapılmasını yetkililerden talep ediyorlar.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERKazaOtomobil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle