OSMANELİ’DEKİ GASP OLAYINI JANDARMA EKİPLERİ KISA SÜREDE AYDINLATTI

Osmaneli’ de üç gün önce İçmeler mevkinde yaşanan gasp olayını Osmaneli Jandarma ekipleri kısa bir sürede aydınlattı.

23 Haziran 2015 Salı 03:46
2866 Okunma
OSMANELİ’DEKİ GASP OLAYINI JANDARMA EKİPLERİ KISA SÜREDE AYDINLATTI

 Osmaneli’ de üç gün önce İçmeler mevkinde yaşanan gasp olayını Osmaneli  Jandarma ekipleri kısa bir sürede aydınlattı.  

 

 

  Edinilen bilgiye göre, olay, ilçenin İçmeler mevkinde meydana geldi. 34 LE 2116 plakalı otomobil ile İstanbul'dan iki Rus uyruklu kadını yanlarına alıp Antalya'ya tatil için yola çıkan iki arkadaş Ö.D. ve İ.K., İçmeler mevkine geldiğinde plakası tespit edilemeyen bir aracın kendilerine doğru hızla yaklaşarak havaya tabanca ile ateş açmasının ardından önlerini kesti. 

  Rus bayanların arkadaşı olduğunu tahmin ettikleri ve isminin B.K. olduğunu söyledikleri şüpheli, aracından inerek Ö.D ve İ.K.'nin yanındaki kadınlar ile 8 bin TL'yi alarak olay yerinden uzaklaştı. Şahısların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, şüpheli B.K. için arama çalışması başlatmıştı.

  Jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucunda gasp olayına karışan ve Rus bayanların  isminin B.K olduğunu söyledikleri şahsın takma isim kullandığı Jandarmanın araştırması sonucunda meydana çıktı.Jandarma ekipleri aldıkları ifadeden yola çıkarak gasp olayına karıştıkları iddia edilen R.M (23) ve H.T.(35) isimli şahısları İstanbul'da olayda kullandığı iddia edilen silahla birlikte  yakaladılar.İstanbul'da yakalanan R.M. ve H.T. isimli şahıslar ifadeleri alınmak üzere Osmaneli Jandarma Karakoluna getirildi. Karakoldaki ifadelerinin ardından Osmaneli Adliyesine sevk edildiler. Alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar.

Son Güncelleme: 23.06.2015 03:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle