ONLARCA ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ 30'U AŞKIN YARALI VAR

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde onlarca aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 30’u aşkın kişi yaralandı.

19 Şubat 2015 Perşembe 10:36
6026 Okunma
ONLARCA ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ 30'U AŞKIN YARALI VAR
banner15

 Bilecik’in Bozüyük ilçesinde onlarca aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 30’u aşkın kişi yaralandı. 

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Bozüyük-Eskişehir karayolunun 22. kilometresinde yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle aralarında yolcu otobüsleri, TIR, kamyonlar ve otomobillerin bulunduğu onlarca araç birbirine girdi. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 30’u aşkın kişinin yaralandığı öğrenildi. 112 Acil Servis ekiplerinin güçlükle ulaştığı olay yerinden alınan yaralılar, kaldırıldıkları Bozüyük Devlet Hastanesi ve Eskişehir’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

 

 

  Bir TIR’ın içinde sıkışan sürücü ise, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 112 Acil Servis, polis ve jandarma ekiplerinin uzun uğraşları neticesinde araçtan çıkartıldı. Yaralılardan 3’ünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, kaza, buzlanma ve tipi nedeniyle Bozüyük-Eskişehir ve Eskişehir-Bozüyük arasında yolun trafiğe kapalı olduğu bildirildi.

 

 

  Olay yerinden araçları kaldırma çalışmaları sürüyor.

 

Son Güncelleme: 19.02.2015 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle