MECLİS BAŞKAN VEKİLİNİN ŞOK SÖZLERİNE AK PARTİ'DEN ELEŞTİRİ

  AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Meclisi toplantısında, Meclis 1. Başkanvekili M. Sadık Kaya'nın AK Partili bir meclis üyesi için "Arkadaşlar bu kişiyi dışarı atın" demesini eleştirdi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
08 Mayıs 2019 Çarşamba 12:35
1966 Okunma
MECLİS BAŞKAN VEKİLİNİN ŞOK SÖZLERİNE AK PARTİ'DEN ELEŞTİRİ

  AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Meclisi toplantısında, Meclis 1. Başkanvekili M. Sadık Kaya'nın AK Partili bir meclis üyesi için "Arkadaşlar bu kişiyi dışarı atın" demesini eleştirdi. 

  Bilecik Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantılarının ilk birleşimi, Meclis 1. Başkanvekili M. Sadık Kaya başkanlığında Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı. AK Parti Grup Sözcüsü Çetin Kaya, belediye binasından kaldırılan Osmanlı figürlerinden dolayı Belediye Başkanı Semih Şahin'i eleştirdiği esnada sözü Meclis 1. Başkanvekili M. Sadık Kaya tarafından kesilince gergin anlar yaşandı. AK Partili meclis üyesi Muhammed Karadayı bu olayı eleştirmesi üzerine, Meclis 1. Başkanvekili M. Sadık Kaya, "Arkadaşlar bu kişiyi dışarı atın" diye talimat verdi.

  "Halk tarafından seçilmiş bir kimseyi halkın meclisinden kovmaya kimsenin hakkı olmadığı gibi gücü de yoktur"

  Yaşanan bu olayları eleştiren AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, "Bilecik Belediye Meclis toplantısı esnasında Meclis Başkan Vekilinin, AK Partimizin genç Belediye Meclis üyelerinden Mimar Muhammet Karadayı’ya ilimize hiç yakışmayan bir üslup ile 'Atın bunu dışarıya' dediğini üzülerek ve hayretle öğrenmiş bulunmaktayım. Seçim döneminde ilimize yakışır bir süreç geçirdiğimiz şehrimizde bu tarz çıkışlar kimseye bir şey kazandırmayacağı gibi, bu tarz çıkışları sergileyenleri de Bilecikli hemşehrilerimiz siyasetin tozlu sayfalarına bırakmayı gayet iyi bilirler. Ben AK Parti Bilecik İl Başkanı olarak sayın Meclis Başkan Vekilinden Belediye Meclis üyemiz Muhammet Karadayı’dan olmasa bile, Muhammet Karadayı’nın Belediye Meclisi’nde bulunmasını sağlayan ve seçimlerde destek veren hemşehrilerimizden özür dilemeye davet ediyorum. Unutulmamalıdır ki hangi partiden olursa olsun halk tarafından seçilmiş bir kimseyi halkın meclisinden kovmaya kimsenin hakkı olmadığı gibi gücü de yoktur" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2019-05-08 14:26:18

DÜN BİR BUGÜN İKİ ŞİMDİDEN MECLİS ÜYELERİNE BÖYLE DAVRANIRLARSA VATANDAŞ A NASIL DAVVRANIRLLAR BİLMEM KINIYORUM GÜVENİMİZ BİTİRİRLER

Avatar
misafir 2019-05-08 15:29:39

akp nefretinden olmadık insanları olmadık makamlara getirdiler.S.KAya kim tarafından seviliyor Allah aşkına.Bu gibi makamlar insan ilişkileri iyi olan kişilere verilmeli.Kendinden olmayanı öteleyen AKP nin sonu gibi olursunuz bu gidişle.

Avatar
e hadi bekliyoruz Fiko 2019-05-09 14:31:05

Fikret sen reisinin mesajını almadın galiba...

Avatar
Veli 2019-05-13 20:06:02

Chp gerçek, hazımsız yüzünü göstermiş.az daha takiyeye devam etseydin chp

banner22

resim yükleresim yükle