KORONA VİRÜSÜNDEN İLK CAN KAYBIMIZ

Bilecik'te 44 yaşındaki kadın Korona virüsünden hayatını kaybetti!

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
27 Mart 2020 Cuma 11:08
12452 Okunma
KORONA  VİRÜSÜNDEN İLK CAN KAYBIMIZ

Bilecik'te 44 yaşındaki kadın Korona virüsünden hayatını kaybetti.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yaşayan 44 yaşındaki Saniye Kan, Korona virüsü nedeniyle Bursa'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk annesi Kan, çok az kişinin katılımıyla Bozüyük ilçe mezarlığında toprağa verildi.

EVLİ VE 2 ÇOCUK ANNESİ

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yaşayan 44 yaşındaki evli ve 2 çocuk annesi Saniye Kan, 19 Mart tarihinde rahatsızlanarak Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan, Saniye Kan daha sonra Bursa Özel Medicabil Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede 3 gün tedavi altında tutulan Saniye Kan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BOZÜYÜK'TE TOPRAĞA VERİLDİ

Ölüm belgesine, ölüm nedeni ‘Covid-19 pozitif’ olarak yazılan Saniye Kan, memleketi Bilecik’in Bozüyük ilçesine getirildi. Kan, geçtiğimiz gün Korona virüsünün yayılmasını engellemek amacıyla alınan tedbirler çerçevesinde çok az vatandaşın katılımıyla Bozüyük ilçe mezarlığına defnedildi.

kaynak: sözcü gazetesi

Son Güncelleme: 27.03.2020 13:01
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle