KAZA, BABA İLE OĞLU BİRBİRİNDEN AYIRDI

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza, baba ile oğlu birbirinden ayırdı.

28 Mart 2016 Pazartesi 12:52
6232 Okunma
KAZA, BABA İLE OĞLU BİRBİRİNDEN AYIRDI

  Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza, baba ile oğlu birbirinden ayırdı. 

 

 

  Olay, bugün Osmaneli-İznik karayolu Beşevler mevkiinde meydan geldi. İddialara göre, adı öğrenilemeyen 77 EP 804 plakalı TIR sürücüsü, Osmaneli - İznik karayolunda seyir halindeyken, karşı yönden gelen 41 GD 190 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Zait S. (27) hayatını kaybederken, yanında oturan babası Şaban S. yaralandı.

 

 

 İlk etapta yaralı olan Zait S. ve babası olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından İznik Devlet Hastanesi'ne götürülürken, ağır yaralı olan Zait S. yolda hayatını kaybetti. Ağır yaralı baba ise, İznik Devlet Hastanesi'nden Bursa'ya sevk edildi. Bilecik AFAD ekipleri çarpışma sırasında yoldan çıkan otomobili kendi araçları ile çekerken, İznik ve Osmaneli itfaiye ekipleri kazaya müdahale ettiler.

 

 

 

  Öte yandan, jandarma ekiplerinin olay yerinde gerekli işlemleri yapmalarının ardından trafiğe kapalı olan Osmaneli - İznik karayolu trafiğe açıldı.

 

Son Güncelleme: 28.03.2016 12:52
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKOsmaneliIznik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle