KAPALI PAZAR YERİNDE YANGIN !

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki kapalı pazar yerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Camikebir Mahallesinde bulunan kapalı pazar yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede tezgâhlara sıçradı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Ocak 2021 Cuma 11:03
713 Okunma
KAPALI PAZAR YERİNDE YANGIN !
banner15

 Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki kapalı pazar yerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Camikebir Mahallesinde bulunan kapalı pazar yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede tezgâhlara sıçradı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine Osmaneli Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, alevler itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın sonucu pazar yerinde yaklaşık 10 pazarcıya ait pazar tezgâhlarında ve çatının bir bölümünde hasar oluştu. Öte yandan tedbir amaçlı kapalı pazarda bulunan elektrikler kesildi.

Belediye Başkanı Mühür Şahin olay yerinde incelemede bulundu. Başkan Şahin, yaptığı açıklamada, yangının çıkış sebebini araştırdıklarını belirterek, "Bizi mutlu eden insanlara bir şey olmaması. Bu gibi olaylarda önce cana bir şey olmasın. Gerisi bir şekilde hallolur, onda sıkıntı olmaz, pazarcı esnafımıza geçmiş olsun" diye konuştu.

Yangın sonrası tezgâhlarının yanına gelen pazarcı esnafı yangın sonrası sağlam olan meyve ve sebzelerini toplamaya çalıştılar. Olayla ilgili Emniyet Müdürlüğü ekiplerince araştırmalar başladı

Son Güncelleme: 22.01.2021 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle