KAMYON İLE OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 3 YARALI

Bilecik'te bir kamyon ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

15 Aralık 2017 Cuma 17:34
2736 Okunma
KAMYON İLE OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 3 YARALI
banner15

  Bilecik'te bir kamyon ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. 

 

 

  Alınan bilgilere göre, Bursa’dan Bilecik'e seyir halinde bulunan Orhan Selvi yönetimindeki 26 NC 492 plakalı otomobil ile ters yönden gelen sürücüsü öğrenilemeyen 06 FZ 9333 plakalı kamyon Okluca köy sapağına gelmeden kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı.

 

 

 Kazada sürücü Orhan Selvi ile otomobilde bulunan Atilla Baş ve Muammer Ceylan yaralandı. Yaralılardan araç içinde sıkışanlar Bilecik AFAD ekiplerince otomobilden çıkartılırken, yaralılar olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

 

Son Güncelleme: 15.12.2017 17:34
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
faruk KURT 2017-12-27 14:39:18

BU HABER BİLGİLERİ TAMAMEN YALAN İLK MÜDAHALEYİ BİZ YAPTIK AMBULANS A KADAR BİZ GETİRDİK AFAD VE AMBULANS YARIM SAAT SONRAGELDİ ARACIN AKÜSÜNE KADAR BEN SÖKTÜM..

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle