KALORİFER PETEĞİ KESERKEN YANGIN ÇIKARDILAR

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
02 Temmuz 2021 Cuma 21:39
682 Okunma
KALORİFER PETEĞİ KESERKEN YANGIN ÇIKARDILAR
banner15

Bilecik’te 5 katlı bir apartmanın zemin katında bulunan bir mağazada çıkan yangının dumanı tüm apartmanı sararken, dumandan etkilenen yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.  İtfaiyenin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.

  Olay, İstiklal Mahallesi Akmescit Caddesi üzerindeki Özkaynak Apartmanın zemin katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa K.’ye ait 2 katlı bir beyaz eşya mağazası çalışanları iddiaya göre spiral yardımıyla kalorifer peteği borusu kesmeye başladı.

Bu esnada çıkan kıvılcım içinde bez parçası bulunan çuvalın üzerine düştü. Çuval, üzerinin yağlı olması sebebiyle bir anda alev alırken, alevler tüm dükkanı sardı. Olay yerine Bilecik Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, 112 Acil Servis ekipleri, polis ve doğalgaz firması çalışmaları sevk edildi.

Cadde üzerinde güvenlik şeridi ile önlem alan polis ekiplerine, doğalgaz firması çalışanları da gazı keserek destek verdi. İtfaiye ekiplerin müdahalesi sonrası yangın büyümeden söndürüldü.

Bu esnada 5 katlı apartmanın 4’üncü katında oturan Müzeyyen Ö. isimli yaşlı kadın dumandan etkilendi. Yaşlı kadın 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalesin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

  İtfaiye ekipleri soğutma işlemlerine devam ederken, yangının kesin çıkış nedeni araştırılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle