KAÇTIĞI ADAM İKİ KERE EVLENMİŞ

 Bilecik'te 28 Kasım günü kaybolan 15 yaşındaki kız çocuğu asayiş polisi tarafından kurulan özel ekip tarafından tarım işçisi çadırında bulundu. Kız çocuğunun yanına geldiği 31 yaşındaki genç de gözaltına alındı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
05 Aralık 2019 Perşembe 10:29
5612 Okunma
KAÇTIĞI ADAM İKİ KERE EVLENMİŞ
banner15
banner18

 Bilecik'te 28 Kasım günü kaybolan 15 yaşındaki kız çocuğu asayiş polisi tarafından kurulan özel ekip tarafından tarım işçisi çadırında bulundu. Kız çocuğunun yanına geldiği 31 yaşındaki genç de gözaltına alındı.


Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bedi köyündeki evinden yaklaşık bir hafta önce sabah evden çıkıp okuduğu Köprülü Mehmet Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine taşımalı sistem ile gelen 15 yaşındaki Gamze Tüfekçi bir daha evine dönmedi. Bunun üzerine anne Muazzez Tüfekçi polise giderek kızının kayıp olduğu başvurusunda bulundu. Polis başvuru üzerine kız çocuğunu bulmak için çalışma başlattı.

81 İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE BİLGİ VERİLDİ

Kız çocuğunun gidebileceği iller arasında yer alan Adana'da da çocuk şube müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Ailenin kız çocuğunun kendisini Ayaz olarak tanıtan biriyle görüştüğünü söylemesi üzerine yapılan çalışmalarda şahsın isminin Gökhan K. (31) olduğu belirlendi. Polis 3 Aralık günü sabah saatlerinde Gökhan K.'yi merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yalnızca Mahallesinde gözaltına aldı. Ancak çocuk polisi kız çocuğunu bulamadı.



 

KIZ ÇOCUĞUNU ÖZEL EKİP BULDU

 Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, asayiş şube müdürlüğüne özel ekip kurulmasını ve kız çocuğunun bulunması talimatı verdi. Bu talimat ile gasp ve cinayet ekiplerindeki deneyimli dedektiflerden özel ekip oluşturuldu. Ekipler yaptıkları çalışmada şahsın kız çocuğunun tarım işçilerinin kaldığı çadırda olduğunu belirledi. Ekip çadıra yaptığı baskında kız çocuğunu buldu. Yalnızca Mahallesinden alınan kız çocuğu emniyete getirilip çocuk şube müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

'KENDİ İSTEĞİMLE GİTTİM'

Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince ifadesi alınan G.T.'nin zanlı Gökhan K. ile uzun zamandır internet üzerinden konuştuklarını, annesinin bu durumdan haberi olduğunu ve Adana’ya kendi isteğiyle geldiğini söylediği öne sürüldü. Zanlının kendisine cinsel istismarda bulunmadığını belirten G.T.'nin sağlık muayenesinden geçmeyi reddettiği öğrenildi.

İKİ KERE EVLENMİŞ

Gözaltındaki Gökhan K.'nin daha önce biri Suriye uyruklu 2 kadınla ayrı zamanlarda internet üzerinden tanışıp evlendiği ve daha sonra iki evliliği de yürütemeyerek boşandığı iddia edildi. G.T.’yle de aynı yöntemle iletişim kuran Gökhan K., emniyetteki ifadesinde kötü bir niyetinin olmadığını ve küçük kızın kendi isteğiyle yanına geldiğini söylediği öğrenildi.

Gökhan K.'nin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürerken, kızlarının bulunduğunu öğrenen Muazzez T. ve Ahmet T. çiftinin bugün Adana'ya gelerek, polis ekipleri tarafından kızlarının kendilerine teslim edildiği bildirildi.

Son Güncelleme: 05.12.2019 12:19
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
b 2019-12-06 11:33:19

Acaba 15 yaşındaki kızın yüzü açıkta kızı kandıranını yüzü neden kapalı?

banner22

resim yükleresim yükleResimLink - Resim Yükleresim yükle

resim yükleresim yükleresim yükle