JANDARMANIN ŞÜPHELENDİ ÜZERİNE DURDURDUĞU ARAÇTA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Bilecik’in Osmaneli İlçesinde jandarma ekiplerince durdurulan bir araçta uyuşturucu madde ele geçirilirken olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
14 Mart 2019 Perşembe 11:43
631 Okunma
JANDARMANIN ŞÜPHELENDİ  ÜZERİNE DURDURDUĞU ARAÇTA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

  Bilecik’in Osmaneli İlçesinde jandarma ekiplerince durdurulan bir araçta uyuşturucu madde ele geçirilirken olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.


  Edinilen bilgiye göre Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Osmaneli-Pamukova karayolu Düzmeşe mevkiinde şüpheli bir otomobil durduruldu. Araç ve içerisinde bulunan şüpheliler üzerinde uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramada, peçete ve sigara makaronlarının içerisine gizlenmiş şekilde kannabinoid (bonzai) olduğu değerlendirilen (12) gram uyuşturucu madde ile birlikte bu maddenin içiminde kullanıldığı değerlendirilen (1) adet pet şişe ve serum hortumu ele geçirildi.

 Olayla ilgili olarak A.N., U.O. ve M.T isimli şahıslar gözaltına alınıp ifadeleri alınmak üzere Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle