İZİNSİZ KAZIYA 5 GÖZALTI

  Bilecik’in Osmaneli İlçesinde define bulmak için kaçak kazı yapan 5 kişi şüpheli yakalandı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Şubat 2018 Cumartesi 11:10
1100 Okunma
İZİNSİZ KAZIYA 5 GÖZALTI
banner15

  Bilecik’in Osmaneli İlçesinde define bulmak için kaçak kazı yapan 5 kişi şüpheli yakalandı.

  Edinilen bilgiye göre, Osmaneli ilçesine bağlı Avdan mahallesi Göbetli mevkiinde definecilerin kaçak yazı yaptığı ihbarı üzerine Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Kaçak definecilerin 120 santimetre uzunluğunda 3 metre genişliğinde 5 metre derinliğinde bir çukur kazdığını belirleyen jandarma, çevredeki güvenlik önlemlerini artırıp beklemeye başladı. Şüpheliler, ellerinde kazı malzemeleri ile gelip girdikleri çukurda kazı yaparken, A.İ,B.S, B.B, R.D, M.S jandarma ekipleri tarafından suç üstü yakalandı. Operasyonda şüphelilerin kazıda kullandıkları 1 adet jeneratör, 1 adet hilti, 2 adet kova, kazma, kürek ve bir miktar kablo ele geçirildi.

  Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirilen şüpheliler, burada ifadeleri alındıktan sonra izinsiz kazı yapmaktan haklarında adli işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle