HİÇ BİR ÖNLEM ALINMADAN YAPILAN ÇALIŞMADA, ÇUKURA ARABA DÜŞTÜ

  Bilecik'in en işlek caddesinde yapılan asfalt yama işleminde yaklaşık 1 karışlık kazılan çukura düşen kadın sürücü zor anlar yaşadı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
16 Eylül 2020 Çarşamba 15:42
2848 Okunma
HİÇ BİR ÖNLEM ALINMADAN YAPILAN ÇALIŞMADA, ÇUKURA ARABA DÜŞTÜ

  Bilecik'in en işlek caddesinde yapılan asfalt yama işleminde yaklaşık 1 karışlık kazılan çukura düşen kadın sürücü zor anlar yaşadı. 

  Bilecik Belediyesi tarafından başta şehir merkezi olmak üzere bir çok noktada yaptığı yağmur suyu altyapı çalışmaları sonrası asfalt yama işi ihaleyle bir firmaya verilirken, çalışmalar dün itibariyle başladı.

 Gazipaşa Mahallesi Kurtul Sokak üzerinden Dedeoğlu Caddesine seyir halindeki 06 EU 504 plakalı otomobil sürücüsü Emine Şengeç, yaklaşık 1 karışlık çukuru görmeyerek, aracı askıda kaldı. Aracın ön kısmında hasar oluşan araç, vinç yardımıyla çekilerek, kurtarıldı.

  "Kaza sonrası oraya gelip duba yerleştiriyorlar"

  Hiç bir dubalama ve bilgilendirme olmadığı söyleyen sürücü Emine Şengeç, "Belediyenin yaptığı çalışması sonrası buralar kazılmış. Bende buradan tam dönüş yapacağım sırada duba yok uyarıcı levha yok bir şey yok, aracım oraya düştü. Sonra baktım civarda bir yetkili bile yok.

 Yetkili yok bırakıp gitmişler. Geldiklerinde dalga geçer gibi 'ne oldu, niye düştünüz, görmüyor musunuz' gibi sözler sarf ettiler. Yani bu çok büyük saygısızlık. Neden bu kadar sorumsuz insanlarla çalışıyorlar? Ya da başlarında neden sorumlu yok?

 Şuanda aracımda dünya kadar hasar var, bütün trafik kilitlendi. Kaza sonrası oraya gelip duba yerleştiriyorlar" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baba hakkı 2020-09-16 15:52:55

bunların yapacağı iş bu kadar işte ne yapacan

Avatar
Yorum 2020-09-17 12:04:13

Nasıl her şey çok güzel olmuş mu

Avatar
patron 2020-09-17 11:33:38

kadın haklı... yap boz sanki..

Avatar
Engin 2020-09-17 14:29:43

Görmemiş mi koca açıklığı kimseye bahane bulmasın.

banner22

resim yükleresim yükle