HASAN DAĞI YAMAÇ PARAŞÜTÜNE AÇILIYOR

Bilecik’in Gölpazarı ilçe sınırları içerisinde bulunan Hasan Dağı yamaç paraşütüne açılıyor.

18 Mayıs 2017 Perşembe 08:17
1888 Okunma
HASAN DAĞI YAMAÇ PARAŞÜTÜNE AÇILIYOR

 Bilecik’in Gölpazarı ilçe sınırları içerisinde bulunan Hasan Dağı yamaç paraşütüne açılıyor. 

 

 

  Yamaç paraşütü meraklılarının 4-5 yıldır mesken tuttuğu bin 200 metre yüksekliğe sahip Hasan Dağı’nda, Bilecik İl Genel Meclisi Turizm ve Tanıtım Komisyonu inceleme yaptılar. İnceleme sonunda komisyon Başkanı Nihal Arslan, Hasan Dağında yamaç paraşütü meraklıları tarafından bu spor amatör olarak yapıldığı söyleyerek, “Burada incelemeler yaptık.

 Komisyon üyeleri ve ilçe kaymakamımızla istişarelerde bulunarak, Hasan Dağı'nda yamaç paraşütü sporunun yapılabilmesiyle ilgili neler yapılabilir ilgili çalışma yaptık” dedi.

 

 

 Ardından komisyon bazı İl Genel Meclis üyeleri Hasan Dağı yamaç paraşütü ile kendilerini boşluğa bırakarak, deneme yaptılar. İncelemeye, Gölpazarı Kaymakamı Kadir Duman, Turizm ve Tanıtım Komisyon Başkanı Nihal Arslan, Gölpazarı İl Genel Meclis Üyesi Ali Şenel, Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, İstanbul Sportif Havacılık Kulübü üyeleri Hakan Kırlı ve Yücel Budak, Çengeller Köyü Muhtarı Mehmet Aysan katıldı.

Son Güncelleme: 18.05.2017 08:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle