GÖREVE BAŞLADI

Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan Üsteğmen Öcal Ersoy göreve başladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Eylül 2021 Cuma 11:55
215 Okunma
GÖREVE BAŞLADI
banner15

Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan Üsteğmen Öcal Ersoy göreve başladı.


İstanbul Maltepe Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü Sevk Bölük Komutanlığı ve Koruma Bölük Komutanlığında görevli Jandarma Üsteğmen Öcal Ersoy, geçtiğimiz günlerde Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanmıştı.
Osmaneli'nin güvenliği için gece gündüz çalıştıklarını belirten Üsteğmen Ersoy, "Bizlerin görevi vatandaşın huzuru ve güveni noktasında mücadele etmektir. Bu noktada birimlerimiz insanlarımızın mal ve can güvenliğini sağlamak amacıyla sürekli hareket halindeler. Osmaneli'ni çok sevdiğini ve şirin bir ilçede görev yapacak olmanın verdiği mutluluğu yaşıyorum. Osmaneli’nin huzuru ve güvenliği için var gücü ile çalışacağız. Hayırlı olsun dileklerini ileten tüm Osmanelili vatandaşlara teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle