GİRDİKLERİ EVDE BİR ŞEY BULAMAYINCA BAKIN NE ÇALDILAR

Bilecik’te hırsızlar, girdikleri evde götürebilecekleri bir şey bulamayınca evin tül perdeleri çaldılar.

06 Ocak 2017 Cuma 09:41
3795 Okunma
GİRDİKLERİ EVDE BİR ŞEY BULAMAYINCA BAKIN NE ÇALDILAR
banner15

   Bilecik’te hırsızlar, girdikleri evde götürebilecekleri bir şey bulamayınca evin tül perdeleri çaldılar

 

 

  Olay Gazipaşa Mahallesi Hamam Sokak üzerindeki Özen Apartmanında meydana geldi. Apartmanın 3’üncü katında bulunan daireye, arka tarafından bulunan kot farkından yararlanarak giren hırsızlar, bir şey bulamayınca pencerelerde takılı tül perdeleri çaldılar. Eve gelen sahibi arka balkon kapısını açık ve evi dağılmış şekilde bulunca durumu hemen polise bildirdi. Olay yerinde gelen Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri gerekli incelemeleri ardından parmak izi alarak hırsızı yakalama çalışmalarına başladılar.

 

 

  Aynı gece hırsızlar kahveye girdi

 

 

  İkinci hırsızlık olayı Bahçelievler Mahallesi meydana geldi. Bir kıraathaneye giren hırsızlar, burada bulunan bir televizyonu çalarak kayıplara karıştılar. Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemeler sonrası aynı hırsız veya hırsızların bu olayı da yapması üzerinde durdular.

Son Güncelleme: 06.01.2017 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle