FECİ KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Bilecik'te dün gece meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Aralık 2021 Çarşamba 14:49
3712 Okunma
FECİ KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA
banner15

Bilecik'te dün gece meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Olay; gece saat 01:45 civarında Vezirhan-Bilecik karayolu Gülümbe Köyü girişinde meydana gelmişti. Bilecik'in Vezirhan beldesinden kent merkezine doğru yola çıkan 07 MRS 11 plakalı otomobil sürücüsü O.Y., Gülümbe Köyü girişinde aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç karşı şeride geçerek istinat duvarına çarptı.

Kazada sürücü ve araç içinde bulunan yolcu olarak bulunan Altan Atar ve H.Y. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Altan Atar (32), burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.


Kaza anı Bilecik İl Özel İdaresi'ne bağlı şantiyenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, aracın hızla kontrolden çıkarak havada takla atması ve karşı şeride geçmesi yer alıyor.

Son Güncelleme: 29.12.2021 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle