ESKİ BİLECİK 'İL İMAMI' ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
21 Mayıs 2018 Pazartesi 15:54
2927 Okunma
ESKİ BİLECİK 'İL İMAMI' ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
banner15

  Mersin'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün yeniden yapılanması sürecinde 'Mersin il imamı' olarak görev aldığı öne sürülen bir kişi, yardımcısının eşi ile birlikte yakalanarak adliyeye sevk edildi.



 Edinilen bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası terör örgütünün yeniden yapılanması sürecinde 'Mersin il imamı' olarak görev yaptığı belirlenen 'Mehmet Ali' kod adlı H.Y. ile yardımcısının eşi H.K. gözaltına alındı.

ESKİ BİLECİK İL İMAMIYMIŞ
 

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınarak sorgulanan şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden örgütün sözde il imamı olarak görev yapan H.Y.'nin telefonunda gizli haberleşme programı 'Kakao' ile örgütsel içerikli dokümanlar bulunduğu öğrenildi. Zanlının, daha önce Bilecik , Hatay ve Düzce'de de terör örgütünün sözde il imamı olarak görev yaptığı belirtildi.

 Ayrıca örgütün sözde Düzce il ablası olan şüphelinin eşi S.Y. ile yardımcısı A.K.'nin ise geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen operasyonda yakalanarak sevk edildikleri mahkemece tutuklandıkları öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baba hakkı 2018-05-21 22:36:43

utanmazlar
arlanmaz tetikçiler

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle