EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ DEHŞETİ

Bilecik'ten İstanbul'a gitmek için yola çıkan 6 kişilik Göregen ailesinin bir ferdi Bursa'nın İznik ilçesinde marketten dondurma alıp yolun karşısına geçmek isterken, otomobilin çarpması sonucunda ağır yaralandı. Kazadan sonra kaçan ve bir süre sonra yakalanan otomobil sürücüsü ise ehliyetsiz çıktı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
14 Ağustos 2019 Çarşamba 19:01
2361 Okunma
EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ DEHŞETİ
banner15

 Bilecik'ten İstanbul'a gitmek için yola çıkan 6 kişilik Göregen ailesinin bir ferdi Bursa'nın İznik ilçesinde marketten dondurma alıp yolun karşısına geçmek isterken, otomobilin çarpması sonucunda ağır yaralandı.

Kazadan sonra kaçan ve bir süre sonra yakalanan otomobil sürücüsü ise ehliyetsiz çıktı.

 Edinilen bilgiye göre, 34 LZ 8432 plakalı otomobil ile Bilecik'ten İstanbul'a gitmek için yola çıkan 6 kişilik Göregen ailesi, Adapazar'ı İznik çevre yolu üzerinde bir market önünde durdu. Ailesine dondurma almak için araçtan inen Yakup Göregen (26), alışverişin ardından yolun karşısına geçmek istedi.

 O sırada Adapazarı istikametinden hızla gelen otomobil, genç adama çarpıp kaçtı. Başından ağır yaralanan Göregen, vatandaşların yardımıyla İznik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapılan yaralı genç, Bursa Şehir Hastanesine sevk edildi.

 Genç adamın yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Polis, civardaki güvenlik kameralarını inceledi. Göregen'e 16 PF 651 plakalı otomobilin çarptığını tespit etti. Aracın sürücüsü H.S. gözaltına alındı. Sürücünün ehliyetinin olmadığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 14.08.2019 19:05
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle