D-650 KARA YOLUNU KİLİTLEYEN KAZA: 3 YARALI

Türkiye'nin önemli geçiş güzergahlarından olan Sakarya-Bilecik D-650 karayolunda seyir halinde olan yabancı plakalı otomobil, aynı istikamette giden tıra arkadan çarptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Temmuz 2021 Salı 15:26
810 Okunma
D-650 KARA YOLUNU KİLİTLEYEN KAZA: 3 YARALI

Türkiye'nin önemli geçiş güzergahlarından olan Sakarya-Bilecik D-650 karayolunda seyir halinde olan yabancı plakalı otomobil, aynı istikamette giden tıra arkadan çarptı.

Meydana gelen kazada otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgede oluşan araç kuyruğu havadan da görüntülendi.


Kaza, Sakarya-Bilecik D-650 karayolu Geyve ilçesi Örencik Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Adapazarı istikametinde Bilecik istikametine giden sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 34 VT 7771 plakalı tıra, Aytekin Ö. idaresindeki FX-300-YK yabancı plakalı Peugeot marka otomobil arkadan çarptı.

Meydana gelen kazada otomobilde bulunan sürücü Aytekin Ö., isimleri henüz öğrenilemeyen 1 çocuk ve 1 kadın yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Kaza sonrasında D-650 Karayolu’nda trafik durma noktasına gelirken oluşan yoğunluk havadan da görüntülendi.

Otomobilin çekici yardımıyla kaldırılmasıyla trafik normal seyrine dönerken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle