CHP BİLECİK MERKEZ İLÇE BAŞKANI HAKİM KARŞISINDA

Bilecik’te içkili bir restoran çıkışı bir kişiyi döverek ağır yaralayan ve hastanelik eden CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, yargılandığı davada ikinci defa hakim karşısına çıktı.

30 Eylül 2017 Cumartesi 14:52
1569 Okunma
CHP BİLECİK MERKEZ İLÇE BAŞKANI HAKİM KARŞISINDA
banner15

  Bilecik’te içkili bir restoran çıkışı bir kişiyi döverek ağır yaralayan ve hastanelik eden CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, yargılandığı davada ikinci defa hakim karşısına çıktı. 

 

 

  Bilecik'te bir seramik fabrikasında şoför olarak çalışan Ayhan Güven (40) 2 Nisan 2016 gecesi içkili bir restorana gitti. Yemeğin ardından evine dönmek üzere ayrılan Güven, karanlık bir noktada tuvalet ihtiyacını giderdi. İddiaya göre; buna eşiyle birlikte tanık olan CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ile Güven arasında tartışma çıktı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesi sonrası Ayhan Güven yaralandı.

 

 

 Ambulansla Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılan Ayhan Güven'in diz kapağının parçalandığı belirlenerek, ilk tedavisinin ardından İstanbul Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. İstanbul Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 4 ameliyat geçiren ve dizine platin takılan Güven'in yaralarının, şeker hastalığı nedeniyle zor kapandığı belirtilmişti.

 

 

  İkinci mahkeme de ertelendi

 

  Olay sonrası açılan davanın ilk duruşması 8 Mayıs günü Bilecik Adliyesi Sulh Ceza Mahkemesinde görülmüştü. Mahkemeye CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ile davacı Ayhan Güven'ın yerine avukatı katılmıştı. Hakim, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan’ın dinlenmesinin ardından mahkemeyi 28 Eylül 2017 tarihine ertelenmişti. Bilecik Adliyesi Sulh Ceza Mahkemesinde görülen ikinci davaya "Kemikleri kıracak şekilde kasten adam yaralamak" suçundan yargılanan CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve Ayhan Güven katılırken, mahkeme şahitlerin dinlenmesinin ardından 11 Aralık 2017 gününe ertelendi.

Son Güncelleme: 30.09.2017 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle