CEZAEVİNDEN FİRAR ETTİ

Bilecik'in Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan kaçan bir şüpheliyi arama çalışmaları devam ediyor. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
06 Ocak 2020 Pazartesi 13:33
2784 Okunma
CEZAEVİNDEN FİRAR ETTİ

Bilecik'in Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan kaçan bir şüpheliyi arama çalışmaları devam ediyor. 

  Alınan bilgilere göre, Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde bulunan Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda 12:30 yoklamasında bir kişinin olmadığı fark edildi. Yapılan araştırmalar sonucu bu şahsın Yavuz Ç.(29) olduğu anlaşılırken, şahsın bahçedeki tellerden atlayarak kaçtığı tahmin ediliyor. Başta Bilecik ve ilçelerinde kolluk görevlileri şahısların yakalanması için seferber olurken, Bursa, Eskişehir ve Bilecik'e yakın illerde şahısların eşkal bilgisi verildi.

  Öte yandan şahsın hırsızlık ve kumar oynatmaya yer temin etme suçlarından cezası bulunduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turko 2020-01-06 14:06:02

taburken cok güzeldi şimdii ceza evi yaptılarr yazıkk
mahkum birisine zarar verse kim sorumluu görevliler ne iş yapar askeri gardiyanı ne iş yaparr

Avatar
gölpazarlı 2020-01-06 15:54:27

ARKADAŞLAR CEZAEVİNDE BİN BİR SUÇLU YATİYOR GOLPAZARİ TABURCU HUZUR VARDI AK PARTİ GETİRDİ CEZAEVİNİ GOLPAZARINA ZARAR VERDİ BUNU BİLİN İSTEDİM YA O ŞAHIS BİR GOLPAZARLİ HEMSEHRİME BİR ZARAR VERSE BUNUN SORUMLUSU KİM SORUYORUM SİZLERE YORUM SİZİN SAYGILARIMLA

Avatar
Gardiyan 2020-01-06 22:49:59

Turko denen şahıs, ceza ve tutukevleri sistemini bilmezsen ancak böyle ahmakça yorum yaparsın. Açık cezaevlerinden kaçmak okuldan kaçmaktan daha kolaydır. Etrafında ne gardiyan ne de asker nöbet tutar.

Avatar
BİLECİKLİ 2020-01-07 13:10:11

HER SEFERİNDE AYNI SENERYOO MAHKUMLAR NEDEN KAÇARR KORUNAKLII CEZA EVİNDEN İSTER İSTEMEZ İNSANIN AKLINA GELİYOR HERKEZ İŞİNİ YAPICAKK SEVGİLİ ADALET BAKANLIĞII

banner22

resim yükleresim yükle