ÇALINAN CEVİZ AĞAÇLARI BULUNDU

  Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde kesilerek çalınan ceviz ağaçları başka bir tarlaya saklanmış olarak bulundu.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
874 Okunma
ÇALINAN CEVİZ AĞAÇLARI BULUNDU
banner15

  Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde kesilerek çalınan ceviz ağaçları başka bir tarlaya saklanmış olarak bulundu.

  Geçtiğimiz pazar günü yaşanan olayda Öznur Ünal, tarlasında bulunan yaklaşık 50-60 santimetre çapındaki ceviz ağacının kesilerek çalındığını fark etmiş ve durumu hemen jandarmaya bildirmişti. Yapılan ihbar sonucu inceleme başlatan jandarma ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemelerde kesilmiş ceviz ağaçlarını başka bir tarlada buldu.

  Öznur Ünal, İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kesilen ceviz ağaçlarının bulunduğu bilgisini aldı ve ağaçlarının tarlasına yakın bir yerde saklandığını öğrendi. Öznur Ünal, yaptığı açıklamada, “Pazar günü benim gibi bir başka vatandaş da kesilen ağaçları için jandarmaya ihbarda bulunmuş.

 Bugün İlçe Jandarma Komutanlığından arandım ve jandarma ekipleri kesilip çalınan ceviz ağacım bulunduğunu söyledi. Ağacım kesilip benim tarlama çok yakın bir tarlada saklanmış. Tekrardan yaşanan son durumu ile birlikte jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Bu ağaçları kesip çalan kişi ya da kişilerden sonuna kadar şikâyetçi olacağım” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle