BOZÜYÜK’TE SİLAHLA YARALAMA

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, dün gece meydana gelen tartışmada pompalı tüfekle ayağından vurulan kişi ağır yaralandı.

12 Ocak 2017 Perşembe 10:14
3782 Okunma
BOZÜYÜK’TE SİLAHLA YARALAMA

  Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, dün gece meydana gelen tartışmada pompalı tüfekle ayağından vurulan kişi ağır yaralandı. 

 

 

 

  Edinilen bilgiye göre, dün gece geç saatlerde Çınar Taksi kavşağı Öztekin Apartmanında meydana gelen olayda K. Ö.(30) ile U. G.(31) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonrasında U. G., K. Ö.’yü pompalı tüfekle sağ bacağından topuğunun üzerinden vurdu. Sağ bacağından ağır yaralanan K. Ö. Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince ilk olarak Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından ise hayati tehlike kaydıyla Konya’daki özel bir hastaneye sevk edildi. Olayın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma sonrasında U. G. Kısa sürede yakalanarak ateşli silahla yaralama suçundan gözaltına alındı. Olayda kullanılan pompalı tüfeğe ise el konuldu. Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 12.01.2017 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ANoinguimi 2017-12-27 14:39:18

First things first, you need to set a limited target date when ever you'll completely quit, including 2 or 3 weeks from now. Use these circumspectly however, because they may lower blood sugar, which can be an unsatisfactory effect in men whose blood sugar are properly balanced.

banner22

resim yükleresim yükle