BİLECİK’TE SP ADAY TANITIM PROGRAMI DÜZENLEDİ

Saadet Partisi (SP) Bilecik İl Başkanlığı tarafından Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

15 Ekim 2015 Perşembe 12:53
1713 Okunma
BİLECİK’TE SP ADAY TANITIM PROGRAMI DÜZENLEDİ

 Saadet Partisi (SP)  Bilecik İl Başkanlığı tarafından Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi.  

 

 

  Bilecik’te bir restoranda düzenlenen aday tanıtım toplantısına SP Bilecik 1’inci sıra Milletvekili Adayı Mevlüt Özdemir ve 2’inci sıra Nurettin Şirin, SP Bilecik İl Başkanı Fuat Göçen, SP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Mehmet Turgut, Genel İdare Kurulu Üyesi Recep Aygün ve partililer katıldı. Açılış konuşması yapan İl Başkanı Fuat Göçen, 7 Haziran’da Türk Milletinin oy kullandığı ve hiçbir siyasi partinin tek başına iktidar olamadığını belirtti. Göçen , “Koalisyon hükümeti kurulması süreci de başarısız olundu.

 

 

 Gelinen süreçte yaşanan olaylar hepsi birbirini tetikleyerekten bugünlere gelindi. ‘Bu ülkede erken seçim istemek vatana ihanettir demişti’ Cumhurbaşkanımız. Ama bugün görüldü ki 7 Haziran seçimlerinden sonra bu ülkede 1 Kasım erken seçim yapılmak durumunda kaldı. Burada SP’nin önemi ortaya çıkmış oldu. SP mecliste olmadığı sürece bu işin başarıya ulaşması mümkün değil. Diyoruz ki SP mecliste olacak. Bundan sonra SP seçilmişlerle yönetilecek. Biz her zaman Milli görüşçüydük ve her zamanda Milli Görüşlü kalacağız” dedi.

 

 

  “BENİM BABAM KÖY İNSANIYDI CAHİL BİR İNSANDI VE KENDİSİ CHP'YE OY ATARDI”

 

  SP Bilecik 1’inci sıra Milletvekili Adayı Mevlüt Özdemir ise, kendini tanıtarak, babasının köylü bir insan olduğunu ifade ederek, “Benim babam köy insanıydı cahil bir insandı ve kendisi CHP'ye oy atardı. Elhamdülillah abimde MHP sempatizanı gibiydi. Ama ben Milli Görüşü tanıdım. İnegöl'de biçtim ve bu davayı yani İslam’a şartsız teslim olmayı kazandım. Neden Saadet Partisi; SP dünyada ve Türkiye'de altın orandır. Yüzde bir iki olması hiçbir şeyi ifade etmez. Hepimizin malum olduğu üzere liderlerin birbirlerine karşı 13 yıllık bir nefret siyasetin bir ürünüdür. Bu siyaset ülkemizin ve coğrafyamızın hiçbir sorununa kalıcı çözümler getirememiştir. Bu siyaset felsefesi ülkemizin ve coğrafyamızın hiçbir sorununa yapıcı ve yol gösterici bir çözüm üretemediği gibi ülkemizin de saygınlığını yitirmiş bir ülke konumuna düşürmüştür. İktidarın şu anki bana mahkumsunuz siyasetinin sebebi mecliste ki muhalefetin her şeye hayır siyaseti ve düşüncesidir.

 

 

 Hiçbir konuda olaylara iyi niyetle yaklaşmayan iktidar ve muhalefet ülkemiz ve Ortadoğu’da ki şu an ki durumun sorumlularıdır. Üretmeyen bir ekonomiye çöken bir dış siyaset düşüncesi ve kardeşliğini kaybetmiş bir iç siyaset düşüncesi varlığını giderek sürdürmekte bu kötü durum havuz medyası tarafından halktan gizlenmekte ve ısrarla hatalı siyasetin sürdürülmesi istenmektedir. Bu yol ülkemizi ekonomik iflasa bölünmüş bir devlete ve maneviyatını kaybetmiş bir topluma doğru götürmektedir. Her şey aziz milletimizin gözünün önünde cereyan etmekte. Ancak milletimiz bu kötü durumdan kurtaracak reçeteye sahip olan Milli Görüş ısrarla milletimizden gizlenmeye gündeme getirilmemeye çalışmaktadır” dedi.

 

 

  “BİLECİK OSMANLI'NIN KURULDUĞU BİR YER OLMASINA RAĞMEN MAALESEF ÇOK GERİDE KALAN BİR İLİMİZ”

 

  SP Bilecik 2’inci sıra Milletvekili Adayı Nurettin Şirin ise, kendisinin Bilecik’in nasıl kalkına bileceğini yönğnden düşünlerini olduğunu söyledi. Bilecik Türkiye'de çok iyi konumda olması gerekirken Osmanlı'nın kurulduğu bir yer olmasına rağmen maalesef çok geride kalan bir il olduğunu hatırlatan Şirin, sözlerine şöyle son verdi.

 

 

  “13 senedir şu Bilecik Bursa yolunun tamamlanamamış olması kadar kötü bir şey olamaz. Bu yol 13 senedir Hep mahkemelerde hep mahkemelerde. Burada yatırım şartları çok kolay. Ulaşım imkanlarının olmasına rağmen çevremizde Adapazarı, Bursa Eskişehir var ama Bilecik'imiz maalesef bir köy pozisyonuna düşürüldü yıllarca. Bilecik yıllar boyu geri bırakıldı. İlçeler arası birlik ve beraberliğimiz yok. Herkes kendilerini bir yere çekiyor. Ben siyasete fazla değinmek istemiyorum. Konuşursam moralim bozulacak” dedi.

 

 

  Konuşmanın ardından milletvekili adayları ve partililer hep birlikte ellerini havaya kaldırarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Son Güncelleme: 15.10.2015 12:53
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAdayTanıtımSp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle