BİLECİK'TE RAMAZAN PİDELERİNE ZAM YOK

Bilecik'te Ramazan ayında sofralardan eksik olmayan pidenin fiyatları belli oldu.

02 Haziran 2016 Perşembe 07:45
1488 Okunma
BİLECİK'TE RAMAZAN PİDELERİNE ZAM YOK
banner15

Bilecik'te Ramazan ayında sofralardan eksik olmayan pidenin fiyatları belli oldu.

 

 

  Ramazan iftarlarının olmazsa olmazı olan Ramazan pidesinin fiyatı zamlanmadı ve geçen sene ile aynı fiyatta kaldı. Fiyatlarda herhangi bir değişiklik yapmadığını belirten Birlik Pide adına fırıncı Hüseyin Yıldız,” 300 gram pide 1, 50 TL olacak. Geçen sene ile aynı fiyatlar olacak. Bizim kullandığımız malzemelere zam geldi.

 

 

  Susam, un, işçilik, akaryakıt, doğal gaz bunlara zam geldi ama biz pidelere zam yapamıyoruz. Öyle bir handikap var bizim meslekte. Bu yüzden sıkıntılıyız. Eskiden ramazan ayı fırıncılar için bayramdı.  Artık fırıncı için, manevi duyguları bir kenara bırakarak söylüyorum ramazan ayı sıkıntılı.

 

 

  Bizde ticaret yapıyoruz, sermaye bağlamışız bu işe bizimde para kazanmamız lazım. Bunun bir maliyeti var bunu bir kar oranı olması lazım. Ama maalesef biz bunları diyemiyoruz. Bu durumdan hoşnut değiliz” dedi.

Son Güncelleme: 02.06.2016 07:45
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle