BİLECİK'TE MÜLTECİLERLE KAVGA

Bilecik'te yabancı uyruklu gençlerle Türk gençler arasında çıkan kavgayı polis ekipleri ayırdı.

08 Temmuz 2016 Cuma 06:56
3177 Okunma
BİLECİK'TE MÜLTECİLERLE KAVGA

    Bilecik'te yabancı uyruklu gençlerle Türk gençler arasında çıkan kavgayı polis ekipleri ayırdı.

 

 

       Edinilen bilgiye göre olay, Bilecik'in merkez İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan mahalle konağında meydana geldi. Mahallenin gençleri konakta düzenlenen kına gecesinde bir araya gelirken, mahallede oturan Suriyeli veya Afgan oldukları iddia edilen diğer gençler de mahalle konağının yanındaki parka geldi.

 

 

      Mahallenin gençleri, parkta vakit geçiren yabancıları mahallenin kadınlarına baktıklarını iddia ederek uyardı. Bir süre burada tartışan gençlerle yabancılar arasında gerginliğin büyüyeceğini düşünen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ortamı yatıştırdı.

 

 

   Polisin olay yerinden ayrılmasıyla tartışma tekrar alevlendi. Yabancı gençlerin taş atmasıyla birlikte tartışma kavgaya dönüştü. Taş, sopa ve bıçakların da kullanıldığı kavga kısa sürede büyürken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

 

 

   Polis kavgayı tekrar yatıştırırken, ekiplerin geldiğini gören gençler de ara sokaklara dağıldı.

Son Güncelleme: 08.07.2016 06:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle