BİLECİK’TE KANLI GECE

Bilecik’te bir şahıs, kafeteryada karşılaştığı eski eniştesini kalbinden bıçakladı.

04 Ekim 2015 Pazar 09:09
4416 Okunma
BİLECİK’TE KANLI GECE
 Bilecik’te bir şahıs, kafeteryada karşılaştığı eski eniştesini kalbinden bıçakladı.
 
 
 
   İddialara göre, olay, Bilecik merkezi Hürriyet mahallesinde meydana geldi. Bir kafeteryada karşılaşan Z. K. eski eniştesi G. U. ile 11 ay önce boşanan kız kardeşini bir daha rahatsız etmemesi için uyardı. Kafeteryada bir süre konuşan ikiliden G. U.  Z. K.’ya sandalye ile vurdu. Bu sırada Z. K. cebinden çıkardığı bıçakla eski eniştesini göğsünden iki kere bıçakladı.
 
 
  Bıçak darbesi alan G. U.’yu gören kafeterya sahibi ve müşterileri 112’ye haber verdi Olay yerine gelen 112 ekipleri G. U’yu ambulansla Bilecik Devlet Hastanesine kaldırdı.
 
 
   Aldığı bıçak darbelerinden biri kalbine isabet eden G. U. ameliyata alındı. Ameliyattan çıkan G. U.’nun hayati tehlikesi devam ediyor.
 
 
 
  Teslim olmaya Bilecik Polis Merkezine otomobiliyle gelen Z. K.'nın aracında Olay Yeri İnceleme ekipleri detaylı arama yaptı, suç aleti bıçağı otomobilde buldu.

Son Güncelleme: 04.10.2015 09:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle