BİLECİK'TE YOL VERME MESELESİ KANLI BİTTİ: 1 YARALI

  Bilecik'te 2 aracın birbirlerine yol verme meselesi yüzünden çıkan kovalamaca 1’i silahla 2 kişinin yaralanması ile sonuçlandı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Aralık 2018 Pazartesi 00:44
4626 Okunma
BİLECİK'TE YOL VERME MESELESİ KANLI BİTTİ: 1 YARALI

  Bilecik'te 2 aracın birbirlerine yol verme meselesi yüzünden çıkan kovalamaca 1’i silahla 2 kişinin yaralanması ile sonuçlandı. 

  Alınan bilgilere göre; Bilecik'te 2 grup araçları ile bir mesire yerinde eğlencesinin ardından olay yerinden ayrıldılar. Bu sırada bu gruplardan 2 araç evlerine seyir halindeyken birbirlerine yol vermemeye başladı. İddiaya göre bir aracın diğer bir araca seyir halinde tamponuna değdirmesi sonrası 2 araç arasında kovalamaca başladı. İki araç Bilecik merkez İsmetpaşa Mahallesi İbrahimbey Caddesi üzerinde denk geldi.

 Bu araçlarda bulunan Oktay T. ve askeri personel olduğu öğrenilen Semih U. kavgaya tutuştu. Kavga sırasında belindeki silahı çeken Semih U.’nun elinden silahı almaya çalışan Oktay T. arasında boğuşma başladı. Bu esnada Semih U. bacağından yaralanırken, ardından Oktay T. 'ye kurşun yağdırdı.

 Karnına 2 kurşun sıyıran ve 1 kurşun isabet Oktay T.,olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı hemen ameliyata alınırken, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

  Polis hastanede geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, iki şahsında yakınları hastaneye akın etti.

Son Güncelleme: 17.12.2018 11:24
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle