BİLECİK'TE TRAFİK KAZASI

Bilecik’te midibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 3'ü ağır 11 kişi yaralandı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
03 Şubat 2019 Pazar 18:05
3395 Okunma
BİLECİK'TE TRAFİK KAZASI

  Bilecik'te midibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3’ü ağır 11 kişi yaralandı. 


 

 Alınan bilgilere göre, Bilecik 2. Organize Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrikanın işçi servisini yapan Kadri D. yönetimindeki 11 S 0056 plakalı midibüs ile Bilecik'te Bursa istikametine gitmekte olan Azerbaycan uyruklu Mirabbas Seyidov yönetimindeki 34 MM 1844 plakalı otomobil Yenişehir Kavşağı’nda çarpıştı.

 Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan Mirsani Seyidov, Özgür  Gülüm, Hakan Atilla ağır yaralanırken, Gurbet Ç. ile sürücü hafif yaralandı. Ağır yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Bilecik Devlet Hastanesine götürülürken, midibüs içinde bulunan 6 hafif yaralı çevredeki araçlarla hastaneye götürüldü. 

 Durumu ağır olanlardan İsvet Turan Bozüyük Devletine sevk edildi. Mirsadi Seyidof, Özgür Gülüm ise Bilecik Devlet Hastanesinde ameliyata alındı. 


“Birden önümü çıktı” 

 Kazayı anlatan 11 S 0056 plakalı midibüs sürücüsü Kadri D., aracın birden önüne çıktığını ifade ederek, “Ben fabrika servisi çekiyordum. Diğer araç Bilecik istikametinden geliyordu. Benim kullandığım araç içinde 25-26 kişi vardı. Ben iki yaralı gördüm. Ağır yaralı yoktu benim araçta” dedi. 


Kazada polis geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, kazayla ilgili sürücüler ifadelerin alınmak üzere gözaltına alındı. 

Son Güncelleme: 03.02.2019 21:49
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle