BİLECİK'TE NARKO-2 OPERASYONU

  Bilecik’in Bozüyük ilçesi genelinde il ve ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla geniş çaplı Narko-2 operasyonu gerçekleştirildi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
22 Şubat 2018 Perşembe 15:28
1268 Okunma
BİLECİK'TE NARKO-2 OPERASYONU

  Bilecik’in Bozüyük ilçesi genelinde il ve ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla geniş çaplı Narko-2 operasyonu gerçekleştirildi.

  Operasyon kapsamında ilçenin farklı alanlarındaki metruk bina ve inşaatlar didik didik aranırken uyuşturucuyla mücadelede kararlılık vurgusu yapıldı. Hazırlanan eylem planı kapsamında uyuşturucuya geçit verilmeyeceği ve zehir tacirlerinin kökünün kurutulacağı kaydedildi. İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner’in koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyona 16 ekip ve 46 personel katıldı. Uyuşturucu madde satan ve kullanan şahısların uğrak yerleri arasında bulunan terk edilmiş metruk binalar ve inşaatlarda arama ve incelemeler yapıldı.

 Daha önceden tespiti yapılan 27 metruk bina tek tek kontrol edildi. Binaların değişik zamanlarda madde bağımlılarınca kullanıldığı yapılan inceleme ve değerlendirmelerde bir kez daha anlaşıldı. Karşılaşılan tablo binaların yıkılması yönündeki kararlılığın ne kadar doğru bir tespit olduğunu net bir şekilde ortaya koydu. Son dönemde aileler ve gençlerin kâbusu haline gelen uyuşturucuyla mücadele noktasında denetimlerin önümüzdeki günlerde de artarak devam edeceği kaydedildi.

  Ayrıca yine uygulamalar sırasında şüpheli görülen 61 araç kontrol edilerek araç içerisindeki şahısların kimlik sorgulamaları yapıldı. Yine 10 işyerinde arama ve kontroller yapılırken her hangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmadı. Trafik denetimleri sırasında 3 araç trafikten men edilip 11 bin 626 TL para cezası uygulandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilecik 2018-02-23 08:12:04

bilecik ayrı bir yer kardeşim bozuyukten bize ne bilecikten haber yapsanız memnun oluruz...

banner22

resim yükleresim yükle