BİLECİK'TE MOTOSİKLET ÇALAN ÇOCUKLAR TUTUKLANDI

  Bilecik’in Osmaneli ilçesinde motosiklet çaldıkları iddia edilen 4 çocuktan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
22 Mayıs 2018 Salı 15:20
2876 Okunma
BİLECİK'TE MOTOSİKLET ÇALAN ÇOCUKLAR TUTUKLANDI
banner15

  Bilecik’in Osmaneli ilçesinde motosiklet çaldıkları iddia edilen 4 çocuktan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 İddialara göre; Osmaneli merkez Camicedit Mahallesi Çifte Hamam Sokakta üzerinde ikamet eden Hayati Uysal 11 SH276 plakalı motosikletini evin önüne park ederek içeri girdi. Ardından tekrar dışarı çıkan şahıs evinin önünde motosikletinin olmadığı görünce hemen polisi arayarak şikayette bulundu. Ekiplerinin yaptıkları titiz çalışma sonrası motosiklet, Bursa'nın İznik ilçesinin girişindeki boş bir arazi içinde terk edilmiş vaziyette bulundu. Ekipler çevrede yaptıkları araştırmalar sonuncunda yaşları 18'den küçük İ.E., S.T., İ.F. ve V.İ.B. isimli dört çocuk yakalanarak gözaltına alındığı ve ardından adliye sevk edildi. Mahkeme çıkan yaşı küçük 4 çocuktan İ.E., S.T. ve İ.F. tutuklanarak Bilecik M Kapalı Cezaevine gönderilirken, V.İ.B. ise; adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

  Polis memurlarına teşekkür

  Öte yandan Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğünden çalınan motosikletini teslim alan Hayati Uysal, ekiplerinin titiz çalışmalarından dolayı başta Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Fatih Bölükbaşı'na ve tüm emniyet personeline teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.05.2018 15:23
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle