BİLECİK'TE KARNINDAN BIÇAKLANAN ŞAHIS AĞIR YARALANDI

  Bilecik’te ikamet ettiği evde karnından bıçaklanan yabancı uyruklu şahıs ağır yaralandı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
16 Aralık 2018 Pazar 21:09
1459 Okunma
BİLECİK'TE KARNINDAN BIÇAKLANAN ŞAHIS AĞIR YARALANDI
banner15

  Bilecik’te ikamet ettiği evde karnından bıçaklanan yabancı uyruklu şahıs ağır yaralandı. 

 

  Alınan bilgilere göre; Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Dedeoğlu Caddesi üzerindeki Köseoğlu apartmanında ikamette bir şahsın bıçaklandığı ihbarı alan 112 ve 155 ekipleri hemen olay yerine gitti. İkamete gelen ekipleri 3’üncü kattaki dairede Nimatullah Alizada isimli yabancı uyruklu şahsın karnından bıçaklanmış bir şekilde buldu. 112 Acil Servis ekiplerini yaralı şahsa olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  Bilecik'te 5 dakika arayla ikinci bıçaklanma vakası

  Öte yandan bu olaydan 5 dakika önce olayın yaşandığı yerin 400 metre altında Afgan uyruklu olduğu iddia edilen 3 şahıs sebebi öğrenilemeyen bir nedenden dolayı tartışması Mohammad Jawad Salehi isimli bir şahıs sırtından bıçaklanmıştı.

 Polis bu iki olay arasında bir bağlantı olabileceği iddiası üzerinde dururken, ekipler hastanede geniş güvenlik önlemi aldı. Nimatullah Alizada isimli yabancı uyruklu şahıs güvenlik açısından Bozüyük Devlet Hastanesine sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle