BİLECİK'TE HASMINA KURŞUN YAĞDIRAN ŞÜPHELİ BURSA'DA YAKALANDI

Bilecik'te, otomobil ile takip ettikleri şahsa kurşun yağdıran ve Bursa'da saklandığı evde yakalanan şüpheli Bilecik'e getirilerek adliye sevk edildi.

06 Ekim 2020 Salı 12:54
1319 Okunma
BİLECİK'TE HASMINA KURŞUN YAĞDIRAN ŞÜPHELİ BURSA'DA YAKALANDI
banner15

Bilecik'te, otomobil ile takip ettikleri şahsa kurşun yağdıran ve Bursa'da saklandığı evde yakalanan şüpheli Bilecik'e getirilerek adliye sevk edildi. 

  Olay, 28 Eylül günü Aşağıköy  Ersin 1 Sokak mezarlık mevkiinde meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, 11 AAT 081 plakalı otomobiliyle evin önüne gelip park etmeye çalışan Yunus Bulut, aracından inerek evine gittiği sırada, yanına yaklaşan 34 VD 7824 plakalı otomobilden kimliği belirsiz kişiler tarafından şahsa ateş açılmıştı.

Otomobil sürücünün yanında oturan bir kişi, araç seyir halindeyken 7 el ateş ederek olay yerinden kaçmıştı. Mermilerden biri yüzüne isabet eden Yunus Bulut, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı daha sonra Eskişehir Tıp Fakültesine sevk edildi. Şüphelileri yakalama çalışmaları halen devam ederken, polis olayla ilgili incelemeyi sürdürüyordu.

BURSA'DA YAKALANDI

Polis, olay yerinde vurulan şahsın işyeri ve diğer güvenlik kameralarını incelemesi ardından şahısları tespit etti. Olayın şüphelisi ve araçtan kurşunu sıkan kişi olduğu iddia edilen şüpheli Habip A., Bursa ve Bilecik Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan ortak operasyonda saklandığı evde yakalandı. Habip A.'nın saklandığı evde bir silah ve 7 adet mermi de ele geçirilirken, şahıs Bilecik'e getirildi. Şüpheli, dün Bilecik Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.

  Öte yandan araç 34 VD 7824 plakalı otomobil Bursa'nın İnegöl ilçesinde terk edilmiş halde bulunurken, sürücü olduğu iddia edilen kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Son Güncelleme: 06.10.2020 12:59
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kim mavi şapkalı 2020-10-06 17:08:41

kim o mavi şapkalı kamaralı kişi sizin kamaranın önüne geçmiş her seferinde demek sizden daha büyük öylemi önünüze geçtiğine göre

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle