BİLECİK DİKKAT FIRTINA GELİYOR!

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
25 Aralık 2020 Cuma 12:32
1114 Okunma
BİLECİK DİKKAT FIRTINA GELİYOR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bilecik dahil 13 il için 'sarı' kod uyarısında bulunarak, Marmara Bölgesi'nde öğle saatlerinden itibaren saatte 75 kilometre hıza kadar çıkacak bir fırtına beklendiğini duyurdu.

 Meteoroloji, öğle saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi ve Kuzey Ege'de beklenen kuvvetli fırtınaya karşı sarı kodlu uyarıda bulundu. 13 il için yapılan sarı kodlu uyarıda; İstanbul, Balıkesir, Bursa, İzmir, Edirne, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Çanakkale, Kırklareli, Tekirdağ ve Manisa'da kuvvetli fırtına görüleceği öngörüldü.
 

FIRTINA SAATTE 75 KM'YE KADAR ÇIKABİLİR

Meteoroloji internet sayfasından yapılan açıklamada, rüzgarın yarın öğle saatlerinden itibaren Marmara genelinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına (60-75 km/saat) şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi.

VATANDAŞLAR UYARILDI

Açıklamada, meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmesi, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Son Güncelleme: 25.12.2020 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle