BİLECİK DAHİL 15 İLDE FETÖ OPERASYONU: BYLOCK KULLANICISI 20 ŞÜPHELİ YAKALANDI

  Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik İstanbul merkezli 15 ilde gerçekleştirilen operasyonda, 20 şüpheli gözaltına alındı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
24 Ekim 2018 Çarşamba 12:26
1463 Okunma
BİLECİK DAHİL  15 İLDE FETÖ OPERASYONU: BYLOCK KULLANICISI 20 ŞÜPHELİ YAKALANDI
banner15

  Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik İstanbul merkezli 15 ilde gerçekleştirilen operasyonda, 20 şüpheli gözaltına alındı.


 

  Edinilen bilgilere göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün şifreli mesajlaşma programı ByLock'u kullandıkları tespit edilen ve konuşma içerikleri çözümlenen 56 şüpheliden adresleri tespit edilen 44 kişinin yakalanması için bu sabah operasyon başlatılmıştı. Örgüt içinde halen aktif olarak faaliyet gösterdikleri ileri sürülen şüphelilerin yakalanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul başta olmak üzere, İzmir, Uşak, Manisa, Isparta, Bilecik, Amasya, Bitlis, Erzurum, Eskişehir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin ve Tekirdağ’da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda şu ana kadar 20 şüphelinin yakalandığı bildirildi.FETÖ’ye yönelik operasyonda gözaltına alınanların 13’ünün İstanbul’da, 2’sinin Manisa’da yakalandığı kaydedilirken, 1’er şüphelinin ise Amasya, Bitlis, Kayseri, Eskişehir ve Kocaeli’nde ele geçirildiği öğrenildi. Yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle