BETON REFÜJE ÇARPTIKTAN SONRA TAKLA ATARAK OTOPARK ALANINA DÜŞEN ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

18 Nisan 2016 Pazartesi 04:54
2746 Okunma
BETON REFÜJE ÇARPTIKTAN SONRA TAKLA ATARAK OTOPARK ALANINA DÜŞEN ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ
banner15

   Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.  

 

 

  Söğüt ilçesinden Bilecik istikametine seyir halindeki Aydın Fıçıcı yönetimindeki 11 EE 657 plakalı otomobil, ilçe çıkışında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki beton refüje çarptıktan sonra bir fabrikanın otopark olarak kullandığı alana takla atarak düştü.

 

 

  Yaşanan kazada araç hurdaya dönerken, Aydın Fıçıcı olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından merhumun naaşı Söğüt İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

 Olay yerine gelen Söğüt Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ve bir çekici aracı ters döndüğü yerden kaldırırken, kazayı öğrenen Fıçıcı’nın arkadaşı olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, kaza yerine gelerek ilgililerden bilgi aldı, merhumun yakınlarına baş sağlığı diledi.

 

 

  Kazada, otopark park halinde bulunan 11 TE 535 plakalı araç da hasar görürken, Aydın Fıçıcı evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

 

 

  Öte yandan Aydın Fıçıcı'nın kullandığı 11 EE 657 plakalı otomobili bir arkadaşından emanet aldığı bildirildi.

 

Son Güncelleme: 18.04.2016 04:54
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKazaSöğüt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle