BETON MİKSERİ İLE TİCARİ ARAÇ ÇARPIŞTI: 1 YARALI

Bilecik'te beton mikseri ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 kişi yaralanırken, yola dökülen mazot başka bir kazaya sebep oldu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
04 Ocak 2018 Perşembe 00:05
2355 Okunma
BETON MİKSERİ İLE TİCARİ ARAÇ ÇARPIŞTI: 1 YARALI

Bilecik'te beton mikseri ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 kişi yaralanırken, yola dökülen mazot başka bir kazaya sebep oldu. 

  Alınan bilgiye göre, Bilecik- Bozüyük karayolu üzerinden seyir halinde bulunan Süreyya Orhan idaresindeki 77 DN 722 plakalı beton mikseri Bilecik Devlet Hastanesi kavşağına geldiği esnada hastaneden çıkan Selahattin Pekdemir'in yönetimindeki 11 AC 757 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada yaralanan Selahattin Pekdemir 112 Acil Sağlık ekiplerince Bilecik Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazada beton mikserinin hasar gören mazot deposundan yola mazot sızarken, bu mazot başka bir kazaya sebep oldu. Bu kazada ise araçlarda maddi hasar geldi.

  Kazaya karışan Selahattin Pekdemir'in yönetimindeki 11 AC 757 plakalı hafif ticari araçla geçtiğimiz günlerde pazaryerinde yaşanan trafik kazasında yaralanan yakınlarını Bilecik Devlet Hastanesinde ziyarete geldiği öğrenildi.

  Öte yandan kaza nedeniyle trafiğe kapanan Bilecik-Bozüyük karayolu tek şeritten verildi. Beton mikserinden sızan yakıt nedeniyle yolda tehlike oluştururken, trafik ekipleri karayollarından kumlama çalışması yapılmasını talep etti. Bu esnada karayolları ekiplerinde trafik ekiplerine kumları olmadığı ve tedarik ettikten sonra kaza yerine geleceklerini belirtti.

 Bu esnada trafik ekipleri yolda güvenlik önlemi alarak araçların yavaş geçiş yapmalarını sağladı. Bir süre sonra kum tedarik eden karayolları ekipleri kaza yerine gelerek mazot sızan yola kumlama yaptılar.

Son Güncelleme: 10.01.2018 14:26
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tosun Paşa 2018-01-04 09:52:32

ey bilecik belediyesi, buraya trafik ışığı koymanız için de birinin ölmesi mi gerekiyor?

Avatar
misafir 2018-01-04 10:01:02

sadece ışık olmaz bir de yol kenarındaki park sorrunu çözülmeli

Avatar
yavuz 2018-01-04 09:59:16

geçmiş olsun belki yetkililer ölümlü bir kaza olmadan tetbir alırlar

Avatar
harun 2018-01-04 23:39:04

hani bileciğe özel hastane açılacaktı

Avatar
ukala 2018-01-05 08:26:31

ışık koyulursa bu sefer de tonajlı araçlar duramayıp araçları biçer.
en mantıklısı bilecik.e alternatif bir cadde/yol yapılmalı ve büyük araçlar ordan yol verilmeli.
fakat bu işte geç kalındı, çünkü belediyecilik yok.

banner22

resim yükleresim yükle